1 Beamer thuisbezorging

1 Beamer thuisbezorging
1 Beamer thuisbezorging
1 Beamer thuisbezorging
1 Beamer thuisbezorging
1 Beamer thuisbezorging
1 Beamer thuisbezorging
Topper
1 Beamer thuisbezorging
1 Beamer thuisbezorging
1 Beamer thuisbezorging
1 Beamer thuisbezorging
1 Beamer thuisbezorging
1 Beamer thuisbezorging
1 Beamer thuisbezorging

Controleer vooraf de beschikbaarheid op uw gewenste datum(s)

39,99€
Excl. BTW: 33,05€

  Beschikbare opties:

  1 beamer voor thuisbezorging


  Gebruik 1 dag - Verzending via DPD 2 dagen voor de gebruiksdag! Retourneren via DPD parcelshop 1e werkdag (ma-za) na laatste gebruiksdag.
  Klik hier voor meer informatie

  Meerdere dagen effectief gebruiken? Klik dan het aantal extra dagen aan, voor u reserveren aanklikt. U kunt maximaal 4 extra gebruiksdagen kiezen. Indien u meer dan 5 dagen wil gebruiken, dan dient u het product een tweede keer toe te voegen.

  Inhoud:


  Beschermde BOX met:
  Beamer - Afstandsbediening - 1x VGA kabel -  1x HDMI kabel - AC kabel - Handleiding


  Extra uitleg

  Een beperkt aantal beamers wordt via pakjesdiensten verstuurd naar de klant.
  Op dit moment zijn dat beamers JBVZ01 en JBVZ02.


  We hanteren volgende werkwijze.


  1) Op uw reservatie geeft u aan op welke dag u de beamer wenst te gebruiken. Geef ook aan of u wenst dat de beamer naar uw thuisadres wordt gestuurd of naar een afhaalpuntpostkantoorpostpunt. Wij raden een afhaal- of postpunt aan omdat u dan zeker uw pakket niet kunt missen. Bovendien zijn de openingsuren veel flexibeler dan traditionele postkantoren. Reserveer en betaal vervolgens via onze webshop.


  2) Twee dagen voor uw gebruiksdag verzenden wij uw beamer via de gekozen dienst zodat u in normale omstandigheden het product 1 dag op voorhand in uw bezit heeft of een marge hebt als er een vertraging optreedt bij de pakjesdienst. DPD en bpost leveren van maandag tot vrijdag. In afhaal- of postpunten kunt u wel meestal op zaterdag afhalen. Als u een beamer in het weekend nodig hebt, dan versturen wij ten laatste op donderdag zodat het pakket vrijdag aankomt.


  3) Wanneer u uw pakket in ontvangst neemt, open de kartonnen doos aan de bovenkant met een breekmest of ander mes. Beschadig de doos niet, want u hebt de doos opnieuw nodig voor de terugzending. In de doos vindt u het label voor de terugzending.


  4) De terugzending moet gebeuren de dag na de laatste gebruiksdag. Dit van maandag - zaterdag via een dpd afhaalpunt, bpost postkantoor of postpunt. Valt die dag op een zondag dan doet u dat ten laatste op maandag. Plak het label voor de terugzending op dezelfde plaats over het oorspronkelijke label. Zorg dat de beamer exact verpakt wordt zoals u het toegezonden kreeg en plak de kartonnen doos stevig dicht met dikke plakband.


  5) Wanneer wij uw producten in goede staat terugkrijgen, krijgt u van ons een bevestiging.


  In geval van calamiteiten:


  1) U ontvangt uw beamer niet volgens afspraak. Nota, wij kunnen alle stappen van het pakket volgen via een track & trace.

  • Indien DPD/bpost de levering te laat aanbiedt en u daardoor het product niet kunt gebruiken, nemen wij de verantwoordelijkheid en krijgt u een volledige terugbetaling.

  • Indien u koos voor thuislevering en het pakket miste, dan is dit uw verantwoordelijkheid en kunnen wij geen terugbetaling voorzien. Kies daarom veiligheidshalve voor een afhaal- of postpunt.

  2) Wanneer u uw beamer of de verpakking beschadigd ontvangt, gelieve dan onmiddellijk foto's te nemen en deze door te sturen naar info@javeverhuur.be . Wij zullen overwegen wat de beste oplossing is. Maak in geen geval gebruik van de toestellen, wij betalen u volledig terug.


  3) Als u het pakket opnieuw verpakt zoals aangegeven en er loopt iets mis bij dpd/bpost, dan bent u uiteraard niet verantwoordelijk. Ook verlies bij dpd/bpost is niet uw verantwoordelijkheid. Wij kunnen via de track en trace code van uw retourzending zien of u het product daadwerkelijk hebt aangeboden.


  4) Wanneer wij een beschadigd product terug ontvangen en dit is tijdens het gebruik gebeurd, dan bent u zoals aangegeven in de huurovereenkomst, verantwoordelijk en dient u de kosten te vergoeden. Hebt u nagelaten het product te verpakken volgens de aanwijzingen en dit heeft tot gevolg dat wij de goederen beschadigd ontvangen, dan bent u ook verantwoordelijk en rekenen wij de kosten door.


  Verzendkosten:


  Wij proberen enkel de effectieve kost door te rekenen.
  We kiezen er bewust voor om onze pakketten verzekerd te verzenden.


  Via DPD bent u hierbij het goedkoopste af, wij raden daarom ook DPD aan.
  Thuisbezorgen is omwille van het risico duurder dan leveren op een afhaalpunt.
  Een afhaalpunt is ook flexibeler, dus wees slim en kies een afhaalpunt. 


  Via bpost bent u altijd een beetje duurder af.
  De tarieven voor een verzekerde verzending liggen bij bpost hoger.
  Daarentegen zijn er meer bpost afhaalpunten dan dpd afhaalpunten.
  Als u laat thuisleveren hou er rekening mee dat bpost uw alternatieve leverlocatie niet mag gebruiken.


  Deze beamers zijn geschikt voor gebruik in verlichte ruimtes.


  <<< Welke beamer kiezen en gebruik van beamers buiten >>>  * De levensduur van een beamerlamp is beperkt. Deze hoogwaardige lampen hebben een hoge kostprijs. Wanneer u de beamer huurt voor een bepaald dag, maar reeds eerder komt ophalen, rekenen wij er op dat de beamer enkel gebruikt wordt op de afgesproken dag (testen vooraf mag uiteraard!). Na gebruik kunnen wij de speelduur controleren via de ingebouwde teller. Bij ongeoorloofd gebruik zal een toeslag aangerekend worden.


  Digitale huurovereenkomst:

  U tekent deze overeenkomst door het desbetreffende vak aan te vinken voor u reserveert. Dit is een wettelijk bindende overeenkomst.

  Huurovereenkomst


  Waarborgregeling


  Vanaf heden vragen wij geen waarborg meer!
  U blijft wel verantwoordelijk voor eventuele schade opgelopen tijdens de huurperiode.
  Deze schade kan nadien aangerekend worden conform het huurcontract.


  Eigenschappen
  Lumen (lichtsterkte)3700
  Max. Resolutie1280x800 pixels
  Diensten
  PakjesdienstVia DPD

  Geef beoordeling

  Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren