Afhaling/levering producten

Zoals altijd wil de Jave Verhuurservice zo flexibel mogelijk zijn!
Uw gemak is ons gemak.

Daarom bieden wij u verschillende mogelijkheden aan om uw gehuurde producten in bezit te krijgen.


A. 24/7 ophaling - ook op zon- en feestdagen!

U komt uw producten afhalen op ons vestingsadres (zie contact) en kan dit dag en nacht doen 7 dagen op 7, ook op zondagen en feestdagen.
Let wel, uw producten moeten minimaal 1 dag voor de afhaaldag gereserveerd worden, zodat wij uw producten kunnen klaarzetten.
Wil u nog dezelfde dag afhalen, gelieve vooraf even te bellen op +32 (0)485 332 321 .

Nadat uw bestelling is behandeld door ons zal u een reservatiebevestiging krijgen.
Pas na deze bevestiging kunt u uw producten afhalen.
De dag van afhaling krijgt u nogmaals een bevestiging dat uw producten klaar staan.

Om veiligheidsreden krijgt u de volledige afhaalinstructies pas na uw bestelling per mail toegestuurd.

Belangrijk: Kiest u voor deze methode, dan moet u vooraf betalen via overschrijving of bankkaart/creditcard via de webshop. Betalen bij afhalen is dan niet mogelijk.


B. Afhalen op afspraak

Als u kiest voor deze methode, dan komt u uw producten afhalen op ons vestingadres op een moment dat wijzelf ook aanwezig zijn.
Wij zijn niet permanent aanwezig wegens depannages op locatie die vaak overdag gebeuren.
Het is dus mogelijk dat het beste moment voor of na de kantooruren is.

Bij deze methode kunnen we u wel bijstaan met wat uitleg over de gehuurde producten.

Bij deze methode kunt u ook betalen bij afhalen. Let wel, dit kan enkel cash met gepast geld. Voor u en ons gemak vragen wij bij voorbaat om toch een voorafbetalingsmethode te kiezen.


C. Leveren en afhalen door Jave Verhuurservice

Wij kunnen ook zelf de producten bij u thuis afleveren en terug ophalen.
Deze methode is enkel beschikbaar als de locatie in onze buurt ligt.
Afhankelijk van de afstand zal u daarvoor een extra vergoeding moeten betalen.

Wanneer u tijdens de bestelprocedure uw adres ingeeft zullen de verschillende leveringsopties verdwijnen die niet geschikt zijn op uw locatie.

Als u deze optie niet te zien krijgt na ingave van uw adres, dan ligt uw woonplaats niet in ons levergebied. Als dat het geval is, dan kunt u nog steeds kiezen voor de volgende optie.

LET OP: Als u voor deze optie kiest, dan contacteren wij u voor een afspraak. Dit moet matchen met onze planning of in te plannen zijn. Kies deze optie niet als u de producten reeds de volgende dag nodig hebt. Reserveer de producten liefst reeds minimaal 1 week op voorhand zodat een afspraak zeker mogelijk is. Contacteer ons desnoods vooraf.


D. Levering via externe transportdienst

Via deze methode kunt u de gehuurde producten via een externe transporteur bij u laten leveren en daarna terugsturen. Dit is niet met diensten als Bpost, DHL, enz. U maakt gebruik van een 'Express Dienst' die de producten rechtstreeks van A naar B brengt. U staat zelf in voor de kosten. Volgende diensten vindt u alvast in onze buurt: Ignacio's Express, MD Express, Link-up, Service-Express. U bent ook vrij een eigen dienst te kiezen. Als u één van onze voorgestelde diensten wenst te gebruiken, kunnen wij ook instaan voor de regeling. De betaling regelt u zelf met de koerierdienst.

Kiest u voor deze optie, klik dan 24/7 afhalen aan tijdens het afrekenen. Laat in de mededeling weten dat u een externe dienst inschakelt.


Vragen of opmerkingen?
Contacteer ons via de contactpagina.