Sorteer

Tijdens het EK voetbal van 14/06/2024 tot en met 14/07/2024 gelden afwijkende afhaal- en retourregels.
Afhalen gebeurt de dag voor de wedstrijd (of de dag zelf), terugbrengen de dag na de wedstrijd. Als u wil afwijken van deze regels, neem dan vooraf contact op.
Huren voor meerdere wedstrijden? Bekijk dan de mogelijke formules HIER.

Retro schermen

Retro schermen

Beschrijving

Retro projectieschermen zijn projectieschermen waarop u vanaf de achterzijde kunt projecteren.

Het doek is dan deels lichtdoorlatend. Dit kan in sommige opstellingen handig zijn omdat u de beamer dan niet in de zaal moet zetten.

Let er bij retro projectie op dat uw beamer sterk genoeg genoeg is. Zeker bij omgevingslicht is dat zeker nodig. In sommige gevallen kan het dan weer een voordeel zijn en kan de beamer in een donkere achterkant staan, terwijl in de zaal meer licht aanwezig is. De retro schermen zijn voorlopig enkel beschikbaar in de grootste formaten.

Bij retro projectie moet u het beeld van de beamer spiegelen. Dit is mogelijk bij al onze beamers.


Merk: INNOX

B: 400 cm H: 300 cm
Vouwscherm in transportkoffer
RETRO projectiedoek
Projectiescherm 400x300 cm met transportkofferDit is een projectiescherm met een RETRO Projectiedoek. U projecteert dus langs de achterkant van het scherm!!! Gebruik 1 dag - Afhalen/Terugbrengen kan eerder/later! Klik hier voor meer informatie Meerdere dagen effectief gebruiken? Klik dan het aantal extra dagen aan, voor u reserveren aanklikt. U kunt maximaal 4 extra gebruiksdagen kiezen. Indien u meer dan 5 dagen wil gebruiken, dan dient..
111,32€
Excl. BTW:92,00€
Reserveren

B: 300 cm H: 225 cm
Vouwscherm in transportkoffer
RETRO projectiedoek
Projectiescherm 300x225 cm met transportkofferDit is een projectiescherm met een RETRO Projectiedoek. U projecteert dus langs de achterkant van het scherm!!! Gebruik 1 dag - Afhalen/Terugbrengen kan eerder/later! Klik hier voor meer informatie Meerdere dagen effectief gebruiken? Klik dan het aantal extra dagen aan, voor u reserveren aanklikt. U kunt maximaal 4 extra gebruiksdagen kiezen. Indien u meer dan 5 dagen wil gebruiken, dan dient..
75,00€
Excl. BTW:61,98€
Reserveren
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Sorteer producten