Tijdens het EK voetbal van 14/06/2024 tot en met 14/07/2024 gelden afwijkende afhaal- en retourregels.
Afhalen gebeurt de dag voor de wedstrijd (of de dag zelf), terugbrengen de dag na de wedstrijd. Als u wil afwijken van deze regels, neem dan vooraf contact op.
Huren voor meerdere wedstrijden? Bekijk dan de mogelijke formules HIER.

Over Jave Verhuur

Jave Computers biedt een divers aanbod van beamers, projectieschermen, audiovisueel materiaal en laptops voor verhuur aan.

Wij houden het graag simpel! U betaalt enkel voor de gebruiksdag. Stel, u huurt een beamer voor een event op zaterdag. U komt het product reeds op woensdag afhalen en op maandag terugbrengen. We rekenen slechts aan voor het gebruik op zaterdag.

De huurprijs moet u altijd direct afrekenen via onze webshop, er is geen waarborg vereist. U tekent de huurovereenkomst bij afhaling. Bij terugbrengen controleert de verantwoordelijke de volledigheid en de goede staat. Indien er schade is, of het toestel is niet tijdig teruggebracht, dan kan een extra kost in rekening gebracht worden.

Andere diensten


Jave Verhuur maakt deel uit van van de hoofdfirma  Jave Computers.

Met de verhuurdienst richten wij ons in een eerste luik op particulieren, verenigingen die voor kort gebruik klankinstallaties, beamers, laptops en ander informatica toestellen nodig hebben..
In een tweede luik richten wij ons op KMO's of Vrije beroepen om bij beurzen, presentaties, enz... de nodige toestellen te gebruiken. 

Wij kiezen bewust voor onze lage prijzen en flexibele huurperiodes om het voor de klant zo eenvoudig mogelijk te maken.


Kort overzicht van alle diensten van Jave Computers

Een compleet en uitgebreider overzicht vindt u op www.javecomputers.be .


Herstellingen


Een persoonlijke en doelgerichte aanpak op uw maat, dat is ons handelsmerk.

Zo kunt u bij Jave Computers kiezen om bij ons langs te komen met uw toestel, hulp-op-afstand te vragen, we komen uw computer ophalen of wij komen langs bij u thuis.

Bij sommige problemen is het beter dat uw pc, laptop, tablet of andere in ons atelier wordt bekeken. Indien gewenst kunt u GRATIS een vervanglaptop krijgen voor de periode dat wij u pc/laptop in herstelling hebben.


Hulp aan huis


Wij komen langs

Voor al uw problemen kunnen wij aan huis komen.

Dit kan zijn om problemen met uw internetverbinding - netwerkverbinding op te lossen, probleempjes met windows of mac te verhelpen, software te installeren, enz...

In onze mobiele kit hebben wij het materiaal voor handen om te meeste problemen direct op te lossen. 

Kunnen wij uw probleem niet ter plaatse oplossen of de tijd zou te lang uitlopen, dan kunnen we altijd overwegen om uw computer/mac mee te nemen naar ons atelier om hem later terug te brengen


Pick-up and return

Niet alle problemen kunnen bij u thuis opgelost worden.

Sommige zaken zoals het opschonen van zwaar besmette computers kunnen heel lang in beslag nemen.

Indien we dat bij u thuis zouden doen, dan betaalt u ons per uur.

Kunnen wij zo'n zaken in ons atelier doen, dan rekenen wij een forfait aan, want terwijl wij uw computer herstellen kunnen we ook aan andere computers werken. 

Veel tijd is immers gewoon wachten tot een bepaalde scan voltooid is.


Hulp op afstand

Hulp op afstandEen derde opie is hulp-op-afstand.

Wij moeten niet ter plaatse komen en nemen vanuit ons atelier de controle van uw computer over en lossen het probleem op.

Hulp-op-afstand is niet voor alle problemen mogelijk.

Eerst en vooral moet u over een stabiele internetverbinding beschikken en mogen er dus geen internetgerelateerde problemen aan de hand zijn.

Deze dienst is vooral bedoeld om kleinere probleempjes op te lossen.

U weet bijvoorbeeld niet hoe u een bepaalde instelling aan uw computer moet veranderen of hoe een bepaald programma werkt.

Of uw internetverbinding werkt prima, maar u krijgt geen mail binnen, u wil een nieuwe mailacount instellen, enz.


Website/Webshop maken


Wie om welke reden dan ook een wat men noemt écht groot publiek wil bereiken, is bij Jave Computers aan het juiste adres. Het aanmaken van een eigen websiteof webshop is daarvoor immers de uitgelezen manier. Jave Computers ontwerpt zowel uw eigen persoonlijke of hobbywebsite als een website voor uw bedrijf.


Varia


Nog veel meer op www.javecomputers.be