Nieuws van Jave Verhuur

Dejaeger Pieter 0 757
Met heel veel trots stellen wij vandaag onze nieuwe verhuur webshop voor!De vorige shop dateerde alweer van 2017, dus na bijna 7 jaar was het hoogtijd om het één en ander te vernieuwen.Maar je weet hoe dat gaat, het is druk druk druk en je klanten komen altijd voor. Je eigen projecten, hoe nodig ook..
Dejaeger Pieter 0 751
Ons aanbod klanksets en automatisch ook onze bioscoopsets is weer wat uitgebreider.   Enige tijd geleden heeft één van onze Mega sets (Skytec PA 100) het helaas voor bekeken gehouden. Een vervanging door een nieuw exemplaar was ook niet meer mogelijk. Jammer, want het trollysysteem bleek heel gema..
Dejaeger Pieter 0 674
NIEUW: Afhalen vandaag nog!   Jave Verhuur streeft altijd naar meer flexibiliteit en verbetering van onze diensten.   Tot nu toe kon je bij ons tot 23 uur bestellen om de volgende dag af te halen. Toch kregen we nog vaak de vraag om nog dezelfde dag te kunnen afhalen als last minute oplossing. ..
Dejaeger Pieter 0 676
Afwijkende regels gedurende het WK voetbal 2022!   Om het voetbalfeest voor iedereen tot een feest te maken en zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, hanteren wij afwijkende reservatie en afhaal- en retourregels gedurende het WK voetbal. Het WK wordt gehouden van 20/11/2022 tot en met 18/12/2022..
Dejaeger Pieter 0 755
We doen elk jaar ons best om onze materialen uit te breiden. In 2021 lag de nadruk op het vernieuwen van onze laptops. In 2022 focussen we opnieuw op onze beamers en schermen. In maart introduceerden we onze gloednieuwe 7000 lumen laserbeamer. En nu kunnen we met trots onze nieuwe schermen voor te s..
Dejaeger Pieter 0 644
We moeten er wat meer tijd voor vrijmaken, maar van tijd tot tijd proberen we onze klanten even uit te lichten. Regelmatig krijgen we foto's doorgestuurd van hun activiteiten. Wij belonen elke klant die een foto kan bezorgen ook met een bon van € 10.   VZW De Warme Meente   De vereniging heeft t..
Dejaeger Pieter 0 686
Nieuwe 7000 lumen beamer in ons verhuuraanbod! Onze beamerfamilie breidt uit met een 16e telg.   Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor een professionele beamer met een lichtsterkte van 7000 lumen.   Dit wordt onmiddellijk de sterkste beamer in ons aanbod. Voor elk type evenement is er een gesc..
Dejaeger Pieter 0 609
Annulatievoorwaarden Covid-19 bijgewerkt   We zijn nog lang niet verlost van Covid-19, dat is alvast duidelijk. Wij begrijpen dat u als organisator van een privébijeenkomst of professionele activiteit, heel moeilijk zaken kunt regelen omdat u niet altijd zeker weet of uw activiteit zal kunnen door..
Dejaeger Pieter 0 662
We investeerden vorig jaar en in het eerste kwartaal van dit jaar heel wat om ons aanbod pro beamers te verhogen en extra schermen toe te voegen.   En toen kwam ........ COVID-19 .   Dat hakte er wel even in, geen verhuur meer, lockdown, enz...   Maar uitdagingen kunnen ook omgezet worden in k..
Dejaeger Pieter 0 616
Electronica heeft een houdbaarheidsdatum....   Ons Maxi klankset (en dus ook bioscoopset Maxi) overleefde jammergenoeg het online Tomorrowland event niet. Verzachtende omstandigheid, het set ging net zijn achtste levensjaar vieren.    Hoewel de timing wat ongelegen komt met de alom gekende pande..
Dejaeger Pieter 0 634
We gaan er niet om liegen. Voor onze verhuurdienst waren de voorbije maanden een een regelrechte ramp.   Onze verhuurdienst is sterk afhankelijk van wat onze klanten organiseren en gezien de voorbije maanden helemaal niets kon georganiseerd worden, was onze verhuur ook nagenoeg niets. Dit terwijl ..
Dejaeger Pieter 0 522
Regeling rond annulaties Corona virus   Nu duidelijk is dat alle evenementen afgelast zijn, al zeker tot eind maart, ondervinden wij massale annulaties.    Wij begrijpen natuurlijk de situatie van onze huurders, maar moeten niettemin ook begrip vragen voor de financiële impact op onze dienst.  ..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 41