USB Verlengkabel 20 meter

USB Verlengkabel 20 meter

USB Verlengkabel 20 meter


Gebruik 1 dag - Afhalen/Terugbrengen kan eerder/later!
Klik hier voor meer informatie

Los huren en meerdere dagen effectief gebruiken? We zijn soepel bij dit artikel, als de maximale periode niet langer dan 5 dagen is, dan rekenen we niets extra.
Langer dan 5 dagen, voeg dit artikel meerdere keren toe aan uw winkelwagentje!


Uitgebreide beschrijving


Een USB signaal verlengen kan op verschillende manieren. Met deze professionele USB 2.0 verlengkabel met versterker is het mogelijk om een USB apparaat te verlengen met 20 meter. De versterker zorgt dat de USB-signalen niet verzwakt en niet vervormd worden door de lengte van de kabel. Het betreft een kabel van 20 meter lengte voor het doorgeven van data. De kabel is voorzien van een USB A male stekker die aangesloten kan worden op de poort van een apparaat. De andere kant is voorzien van een USB A female stekker die op een andere USB A connector kan worden aangesloten.


Bijzonderheden

Gegevens kunnen zeer snel verwerkt worden omdat er gebruikgemaakt wordt van USB versie 2.0 High Speed. Als beide apparaten die gekoppeld zijn met elkaar beschikken over dezelfde technologie, dan is het mogelijk om data te verwerken met een snelheid van maximaal 480 Mbit per seconde. De USB kabel is universeel te gebruiken en niet gebonden aan een bepaald merk of type apparaat.


Technische informatie

De kabel is voorzien van een versterker om verlies van signaalkwaliteit tegen te gaan. De gebruikte chipset is FE 1.1. De connectoren van de kabel zijn verguld. Het product is gebruiksklaar en kan zonder installatie van software of aanpassen van instellingen op de gekoppelde apparaten gebruikt worden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: USB
  • Status: Klaar voor verhuur.

    Alle sets zijn compleet, inclusief alle kabels en/of attributen nodig voor een normale werking!
    Extra opties zijn mogelijk (niet verplicht) voor specifieke wensen/noden.

    Indien u meerdere producten reserveert, dient u slechts bij 1 product de afhaal/gebruiks/retourdatum in te vullen!
  • 12,10€
  • Excl. BTW: 10,00€

Reservatiegegevens en extra opties (* = verplicht):

Tags: camlink, webcam, camera, 4k, video, usb, verlengkabel