Vandaag brengen we een nieuw groot scherm in ons aanbod. Met een breedte van 3,05 meter en hoogte van 2,29 meter (schermafmetingen) wordt dit ons grootste statiefscherm tot nog toe.

 

Hoe groter, hoe moeilijker het wordt om een scherm op statief te plaatsen. Daarom hadden we al eerder een scherm van 3,10 meter breed in ons aanbod gestopt dat opblaasbaar was. Voor wie veel ruimte heeft of het in openlucht plaatst is dit geen probleem, maar de meeste voorstellingen gebeuren nog steeds indoor. Ook de blaasmotor kan binnenshuis storend zijn.

 

Daarom is dit nieuwe statiefscherm een ideale aanvulling in ons aanbod. We kozen opnieuw voor een Top-Vision scherm. Hun schermen bleken in het verleden altijd van goede kwaliteit te zijn, al liep de levering dit keer niet zo vlot. Maar ook dat konden we na twee weken opgelost krijgen.

 

Een scherm van meer dan 3 meter breed op statief zetten is niet evident. Krijg zo'n breedte maar eens in balans.
Top-Vision bedacht daarvoor een goede oplossing.
Dit brede scherm heeft niet 1, maar 2 statieven. Je hebt dus niet langer 1 statief waaraan de buis balanceerd, maar 2 statieven die beiden in hoogte verstelbaar zijn.

 

Je klikt heel eevoudig de buis aan beide zijden aan het statief en verstelt de hoogte zoals gewenst.
Het is wel noodzakelijk om dit met twee personen te doen.

 

  

 

Een extra voordeel van dit systeem is dat je ook op oneffen vloeren, het scherm recht kunt balanceren.

 

Voor losse verhuur stellen we de prijs op € 45 per gebruiksdag, maar we lanceren met € 40.
Dit scherm is eveneens te huur in combinatie met de grootste bioscoopsets (Maxi en Mega) of in combinatiepakket met een beamer.