Vorig jaar hebben we vooral geïnvesteerd in het 'compleet' maken van ons aanbod.
Bij Jave Verhuur huur je niet zomaar een beamer, zomaar een scherm, zomaar een klankset.

 

We willen ons onderscheiden door onze combinatiepakketten die we dan nog eens aan de goedkoopste prijs willen aanbieden. Zo zijn er bijvoorbeeld onze beamer + scherm voordelen of onze bioscoopsets, waarbij we je alle elementen meegeven om eenvoudig jouw project uit te werken. Wij voorzien in al onze pakketten ook een ruim assortiment kabeltjes en verloopstukken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Klanksets

 

Hoewel onze klanksets vooral in combinatie met de beamers worden verhuurd, krijgen we vaker ook losse reservaties binnen. Na observatie en klantbevraging bleek men toch vaak één of meerdere microfoons te missen. We hadden reeds een beperkt gamma en bij sommige kleinere klanksets zit ook standaard een microfoon, maar bij de grotere sets ontbrak die flexibiliteit.

 

Daar brengen we vandaag verandering in met een vernieuwd gamma aan bekabelde en draadloze micro's!
De micro's zijn zowel los te huur ofwel in combinatie met een klankset. De klanksets die geschikt zijn voor de micro's hebben nu automatisch een optie waarbij u het aantal en het type microfoons kan selecteren. Dit zijn onze MEGA en MAXI sets.

 

Zoals gebruikelijk doe we dit aan de goekoopst mogelijke prijs. Bovendien is 1 micro altijd gratis inbegrepen bij deze klanksets.

 

Sennheiser

 

Voor ons bekabeld gamma kozen we voor Sennheiser, een toch wel gevestigde waarde wat betreft microfoontechnologie.

 

Sennheiser steunt op Duitse engineering en decennia ervaring in professionele toepassingen en innovatieve wetenschap. Het bedrijf blijft trouw aan realistische geluidsreproductie. Sennheiser combineert het beste van twee werelden door zijn ervaring in hoogwaardige audio en geluidsreproductie te combineren met de geavanceerde microscopische digitale signaalverwerkingstechnologieën van Oticon.

 

We starten met een aanbod van 7 microfoons.
Het zijn de types e825S (1x), e835 (1x), e840 (2x), e840S (2x) en 1x de instrumentenmicrofoon e906 .
De e840 en e840S worden per duo verhuurd.

 

Om alles geheel veilig te transporteren zitten alle microfoons in een flightcase met op maat uitgesneden vorm.
Per micro leveren wij telkens ook een XLR kabel van 20 meter en optioneel kunt u bij elke microfoon ook een microfoonstand krijgen.

 

Voor losse verhuur starten we met een promotarief van € 7,5 per micro.
In combinatie met een klankset is dat slechts € 2,5.

 

    

  

 

Draadloos

 

We hadden reeds eerder de AKG WMS40 (duo) in ons aanbod.
Dit set blijft behouden, maar zit nu net als de rest in een op maat gemaakte flightcase.

 

Een rode draad in ons aanbod blijft de eenvoud. We willen dat iedereen, ook wie niet zo technisch is, gebruik kan maken voor onze toestellen.
Daarom past de AKG WMS40 ook perfect in ons gamma. Kabeltjes inpluggen, knopjes aan en volume open. Klaar als een klontje. Geen gezeur met afstellen van kanalen.

 

Een tweede set moest dus even eenvoudig zijn.
We hebben dit gevonden in de Behringere ULM302MIC, opnieuw een set met 2 microfoons.

 

  

 

Ook Behringer is een gevestigde waarde in het muzieklandschap en vindt een mooi evenwicht tussen kwaliteit, prijs en eenvoud.

 

De twee ULM300M handheld zenders zijn voorzien van een dynamische microfooncapsule, ieder met hun eigen kleur zodat de geluidstechnicus altijd weet welke microfoon bij welk kanaal hoort.

 

In de loop van volgende week zal het ook mogelijk zijn om microstatieven bij de draadloze microfoons te huren. Die zijn momenteel in bestelling.

 

De draadloze sets zij te huur vanaf € 20 bij losse verhuur of € 15 in combinatie met een klankset.

 

 

Wij hopen met deze uitbreiding ons aanbod weer een stukje aantrekkelijker te maken!
U vindt alle microfoons op de nieuwe rubriek 'Microfoons' op https://www.javeverhuur.be/audio/microfoons