!! Summer Deal !!
5% korting op alle reservaties vanaf 50 euro!
Gebruik kortingcode SUMMER-22 tijdens het afrekenen!

WIFI op locatie via 4G router

Gepost door Pieter Dejaeger 11-06-2019 0 Reactie(s) Nieuwe producten,

Internet is alom tegenwoordig, we zijn 24/7 verbonden met het internet via onze mobiele devices.
En toch lopen we al eens tegen de limieten van dat 'always connected' aan.

 

Je houdt een feestje in een zaal en je wil muziek afspelen via spotify of deezer via een laptop. Helaas is er in uw zaal geen WIFI beschikbaar. Of je organiseert een filmavond via Netflix in het jeugdlokaal. Aleen, geen WIFI beschikbaar. Of er is een buziness meeting op een wifi-loze locatie. Of je wil gewoon WIFI voorzien voor je groep tijdens een interactieve activiteit....

 

Voor al deze problemen heeft Jave Verhuur nu de oplossing!
Huur bij ons een actieve 4G router met minimaal 10GB datavolume.

 

Geen configuratie nodig, onze router is reeds volledig ingesteld. U plugt de router/modem in het stopcontact, wacht enkele minuten en ons Wifi netwerk popt tevoorschijn. U verbindt uw toestel of toestellen en u bent vertrokken.

 

Wij kiezen bewust voor een systeem met ruim volume, zodat het geschikt is om te gebruiken bij onze pakketten. Zo voorzien we standaard 10 GB te gebruiken datavolume. Met 1 GB kan je al een uur Netflix kijken of uren muziek spelen. Met 10 GB kun je dus 10 keer zoveel. Dit is dus zeker geschikt voor een filmavondje met vrienden of een hele dag DJ te spelen via spotify of andere streamingdienst.

 

Er is maar één vereiste en dat is een 'Goede' of 'Uitstekende' 4G verbinding op de locatie van het gebruik. U kunt de 4G dekking controleren via de knop bij het product vooraleer u reserveert.
Wij controleren zelf actief of de locatie waar u de router wil gebruiken een voldoende dekking heeft. Is die er niet dan annuleren wij kostenloos de reservatie.

 

U kunt de router/modem los huren vanaf € 20. U kan optioneel kiezen om de 4G router meerdere dagen te gebruiken voor een kleine meerprijs per gebruiksdag.

 

Ook bieden wij dit als optie aan als u een bioscoopset of klankset huurt. In dat geval krijgt u een extra korting op het gebruik.

 

Hiermee hopen wij weer een 'gat' te vullen in ons aanbod. We hebben er voorlopig één beschikbaar, maar zijn bereid uit te breiden als dat nodig is.