Vakantie, een tijd van rust en genieten.....
Ook wij nemen de tijd voor een welverdiende vakantie en houden de deuren van de computerafdeling tot 20 augstus gesloten.

 

Onze verhuurservice blijft wel onverminderd verder werken in de vorm van onze 24/7 afhaaldienst. U kunt dus de hele zomer lang 24/7 uw producten reserveren en afhalen. Leveringen ter plaatse zijn niet mogelijk tot 20 augustus.

 

De rustigere periode is voor ons het ideale moment om onze verhuurservice eens grondig te bekijken. Iets meer dan een jaar is onze verhuurdienst actief, dus even tijd om alle opmerkingen, tips, kritieken, maar ook de goeddoende positieve verhalen, even van dichterbij te bekijken.

 

Waar we een jaar geleden startten met een 4 tal laptops en een twee tal beamers, is ons aanbod intussen exponentieel gegroeid. We hebben ons telkens aangepast naar de vraag en geleidelijk het aanbod uitgebreid. Zo kunnen we nu complete bioscoopsets aanbieden, meerdere geluidinstallaties, tig kabels en koppelstukken en is ons beamer- en laptopaanbod vervievoudigd.

 

Een goede zaak, maar door de groei raakten we soms even in de knoei om alle mogelijkheden duidelijk te maken op onze webshop.
Dit veranderd vandaag met enkele grote verbeteringen die dankzij uw feedback tot stand kwamen.

 

We blijven bij onze visie dat elke reservatie via onze webshop moet verlopen. Telefonisch kunt u bijstand krijgen, maar elke reservatie passeert de webshop.
Dit heeft als grote voordeel voor ons dat het administratieve werk een stuk lichter wordt en dat heeft dan weer als voordeel voor u dat we geen administratiekosten moeten doorrekenen in de producten. Bovendien blijft u zo ook permanent op de hoogte van de status van uw reservatie.

 

De grootste verbetering van onze webshop zit in het feit dat onze verhuurdienst geen gedeelde webshop meer heeft met de computerafdeling. Hierdoor waren we in de mogelijkheid om alle vage termen aan te passen en deze webshop exclusief voor de verhuurdienst om te bouwen. Termen als 'kopen' zijn helemaal gebannen van de webshop, we spreken nu duidelijk over 'reserveren'.

 

 

Vanaf nu is het niet meer nodig elk koppelstuk, elk kabeltje, enz op te zoeken in de webshop. Een grote vereenvoudiging is, dat u nu alle mogelijke opties reeds bij uw product kunt ingeven voor u reserveert.


Neem nu de beamers. U geeft onmiddellijk de afhaaldatum, gebruiksdatum en retourdatum in. Bovendien kunt u direct kiezen om een niet standaard meegeleverd koppelstuk bij te huren. Voor wie dat wenst, is er ook mogelijkheid om extra toestellen of benodigdheden bij te kiezen, die u voordien moest gaan opzoeken in de shop.

 

En het mooiste van al is dat de prijzen van de extra's lager zijn, dan dat u het apart zou bijreserveren. 

 

Zo maken wij nu een onderscheid in prijs voor wie een kabel, koppelstuk of extraatje los wil huren of in combinatie met andere producten.

 

Bij de laptops konden we nog een stapje verder gaan. We hebben 3 rubrieken latops volledig naar 1 rubriek kunnen herleiden.
Voordien moest u op voorhand gaan kiezen of u laptops per week of per maand wou huren of specifiek 1 bepaalde laptop wou huren.

 

Nu hebben we 1 rubriek. U kiest het aantal laptops of een specifieke laptop en kan bij het product de termijn aanklikken. Wel hebben we bij de laptops een prijsaanpassing moeten doorvoeren. We streven er nog steeds voor om de prijzen de goedkoopste op de markt te houden. Alleen kwamen we tot de vaststelling dat we te ver onder de marktprijs zaten en dit toekomstige investeringen zou indijken. Vandaar een lichte verhoging in de prijzen, maar nog steeds de goedkoopste!

 

 

Onze webshop kan er weer even tegen en we blijven open staan voor uw mening!

Zijn er onduidelijkheden, zaken die verbeterd kunnen worden? Laat het dan zeker weten, wij passen indien mogelijk aan.