Opgelet EK Verhuur :
Reservaties Achtste finales: Retour ten laatste op 30/06 (per uitzondering 01/07)
Reservaties Kwart finales: Ophalingen 01/07, 02/07 of 03/07, Retour ten laatste 04/07 (per uitzondering 05/07)
Reservaties Halve finales: Ophalingen 05/07 of 06/07, Retouren 09/07 (niet mogelijk op 08/07!)
Reservaties Finale: Ophalingen 10/07 of 11/07, Retouren 12/07 of 13/07.
Controleer voor u reserveert altijd de beschikbaarheidkalender! Bij twijfel bel of mail ons!

COVID-19 Update

Iets organiseren in COVID-19 tijden is geen gemakkelijke opdracht. Dat heeft ook rechtstreeks een impact op onze verhuurdienst.


Voor de weinige of kleinschalige evenementen/feesten/presentaties die toch georganiseerd worden staan wij met onze materialen klaar! Volledig volgens de flexibele service die u van ons gewoon bent.


We maken op dit moment niet actief reclame op diverse media, waardoor we ruime beschikbaarheden hebben.


Uiteraard houden wij rekening met de nieuwe realiteit en zorgen wij dat onze dienstverlening aangepast is.Veiligheidsmaatregelen bij Jave Verhuur


Onze veiligheid en die van onze klanten staat uiteraard bij alles voorop!


Daarom zetten we volop in op onze 24/7 afhaaldienst. Hierbij hoeft u geen contact te hebben met ons en wij ook niet met u. Indien u wenst kan u toch ook kiezen om uw producten op afspraak af te halen. In dit geval respecteren we de 1,5 meter afstandsregel en dragen wij een mondmaster. Maar graag benadrukken we dat al onze materialen heel eenvoudig in gebruik zijn en u dus via de bijgevoegde handleidingen snel op weg bent. De 24/7 afhaaldienst zou dus de norm moeten zijn.


Daarnaast wordt al het gehuurde materiaal volledig ontsmet nadat het gebruikt is. Wij zetten het materiaal ook klaar met handschoenen. Zo garanderen wij virusvrij materiaal. We willen wel duidelijk vragen om zelf NIET te gaan ontsmetten! Niet alle producten kunt u gebruiken op onze materialen, u kunt ze zelfs beschadigen. Wij hebben de juiste producten in huis en garanderen het correct gebruik ervan. 


Annulaties door COVID-19


Het zijn voor ons onzekere tijden, maar ook voor u. Dat onze regering nogal wispelturig is help hier zeker en vast niet bij.


Voor alle bestellingen blijven de normale annulatievoorwaarden en tarieven van toepassing, maar als uw event geannuleerd moet worden door een COVID-19 gerelateerd probleem, dan bieden wij een extra mogelijkheid aan. Dit kunnen problemen zijn door een besmetting bij u of uw medewerkers, maar ook annulaties door gewijzigde regels door de overheid of lokale overheid.


Indien dat voor u het geval is dan kunt u ook opteren voor een waardebon voor het volledige bedrag van uw bestelling. Er wordt enkel een bedrag van € 2 afgehouden voor het opnieuw aanmaken van het huurcontract. Deze waardebon kan gebruikt worden tot 1 jaar na het aanmaken. Mocht deze tijd te kort zijn, spreek even met ons af en we komen zeker tot een oplossing.


Wij hopen op die manier ook u een extra zekerheid te bieden.


Pieter Dejaeger
Zaakvoerder Jave Verhuur