!! Summer Deal !!
5% korting op alle reservaties vanaf 50 euro!
Gebruik kortingcode SUMMER-22 tijdens het afrekenen!

Upgrade Maxi sets

Gepost door Pieter Dejaeger 22-08-2020 0 Reactie(s) Nieuwe producten,

Electronica heeft een houdbaarheidsdatum....

 

Ons Maxi klankset (en dus ook bioscoopset Maxi) overleefde jammergenoeg het online Tomorrowland event niet.
Verzachtende omstandigheid, het set ging net zijn achtste levensjaar vieren. 

 

Hoewel de timing wat ongelegen komt met de alom gekende pandemie, heeft het ons wel aangezet om dit set eens onder de loupe te nemen en te vernieuwen.

 

Vandaag lanceren we dan ook een gloednieuw MAXI set. Beter en nog krachtiger! Apart te huren als klankset of in combinatie te huren als 'Bioscoopset MAXI'.

 

Mengpaneel/versterker

 

We kozen hiervoor een krachtige, maar meer portabele mixer. Ons oog viel op op de Behringer Europower PMP 2000D. Deze compacte mixer kan tot maximaal 14 kanalen benutten, waarvan enkele stereokanalen en draadloze kanalen. En dit met een output van 2000 W.

 

Behringer Europower 2000D

 

Speakers

 

We kozen voor een speakerset van maximaal 2000 W, waarbij we zelf de keuze laten of u 2 speakers (1000w) neemt of 4 speakers (2000w) neemt. We kozen voor de Devine Artis 15 inch reeks.

 

Twee speakers kunt u rechtstreeks aansluiten op de Europower mixer en de derde en vierde speaker kunt u telkens aftakken van speaker 1 en 2. Wij leveren dan ook telkens een 20 meter speakon kabel mee waardoor u dus in totaal tot 40 meter kunt overbruggen.

 

U kunt de speakers ofwel op de grond/podium zetten of u gebruikt de meegeleverde boxstatieven om ze in de hoogte op te stellen.

 

 

Optioneel

 

Optioneel kunt u bij ons tot 7 bekabelde microfoons en 4 draadloze microfoons bijhuren. 

 

Ook is het nog steeds mogelijk om in plaats van de Europower, te kiezen voor het JB Systems PMD 12 mengpaneel.

 

 

Bioscoopset

 

Dit klankset zit ook in het nieuwe Bioscoopset MAXI, waarbij je nu wel echt tot een cinemaervaring kunt komen. In tijden van corona kunt u de 'bubbels' ver genoeg uit elkaar zetten en toch voor iedereen een even mooie ervaring creeeren. Zeker als u onze grootste schermen en sterkste beamers kiest.