!! Summer Deal !!
5% korting op alle reservaties vanaf 50 euro!
Gebruik kortingcode SUMMER-22 tijdens het afrekenen!

Uitgebreider aanbod laptops en aanpassingen

Gepost door Pieter Dejaeger 11-10-2020 0 Reactie(s) Nieuwe producten,Algemeen,

We investeerden vorig jaar en in het eerste kwartaal van dit jaar heel wat om ons aanbod pro beamers te verhogen en extra schermen toe te voegen.

 

En toen kwam ........ COVID-19 .

 

Dat hakte er wel even in, geen verhuur meer, lockdown, enz...

 

Maar uitdagingen kunnen ook omgezet worden in kansen. Terwijl de verhuur van audiovisuele materialen als een kaartenhuisje in elkaar viel, piekte 1 onderdeel in onze verhuur wel. Namelijk onze laptops. Voor corona waren onze laptops meer een 'extraatje', handig bij onze sets. Maar sinds corona maken ze een volwaardig deel uit van onze verhuur.

 

Voor ons het signaal om het aanbod te herbekijken en beter af te stemmen.

 

Voor augustus 2020 hadden we 15 volwaardige laptops, vandaag hebben we het aanbod kunnen uitbreiden naar 23 volwaardige laptops en hebben we twee van de oudste laptops vervangen door nieuwe exemplaren. De voorbije 2 maanden hebben we het aanbod hierbij kunnen vernieuwen met 10 laptops.

 

Er is bewust gekozen voor laptops met quad core processoren en stevige specificaties zodat ze zo divers mogelijk kunnen ingezet worden en toekomstgericht blijven.

 

Aanpassingen webshop:

 

  • We blijven bij het principe dat alle laptops voor minimaal 1 week worden verhuurd. De prijs voor 1-7 dagen blijft gelijk en is uitbreidbaar per week.
  • De basisprijzen zijn geactualiseerd. Onze prijs bleek ver onder die van de concurrenten te liggen en is bijgesteld om een continuiteit in vervangingen te kunnen blijven waarborgen. Toch maken we ons sterk dat we nog steeds de goedkoopste prijzen bieden.
  • Er is een budget oplossing voor kleinere volumes, verder meer hierover.
  • Vanaf nu zijn er volumepakketten met kortingen tot 20 laptops.
  • De kortingen worden hoger naarmate er meer laptops gehuurd worden.
     

Budget oplossing:

 

Omdat de prijzen hoger liggen dan voorheen, begrijpen we dat we bepaalde groepen en personen mogelijk uit de boot laten vallen.

 

Daarom hebben we ook voor hen een oplossing voorzien. Een vijftal van onze laptops zijn van een oudere generatie en die bieden we vanaf nu aan tegen een lagere prijs. Ook de tarieven voor meerdere weken liggen lager dan bij de nieuwere laptops.

 

Verscherpte maatregelen bij particulieren:

 

Recent hebben we helaas ook enkele negatieve ervaringen gehad met particuliere klanten. Waarbij we zelfs 1 laptop volledig badend in schimmel en uiteraard volledig defect, hebben teruggekregen.

 

Het is altijd jammer als je materiaal in vertrouwen uitleent, het dan zo onrespectvol wordt behandeld.

 

Maar we zijn niet van plan om particulieren uit te sluiten voor verhuur!

 

We scherpen de maatregelen wel wat aan:

  • Particulieren kunnen enkel nog admin rechten krijgen in uitzonderlijke gevallen, waarbij wij van oordeel zijn dat het echt nodig is. Voor alle andere gevallen nemen wij de laptop op afstand over om de admin taken uit te voeren voor de klant.
  • Indien een particulier wel admin rechten krijgt zal een kopie van het identiteitsbewijs nodig zijn en/of de betaling van een waarborg. Een waarborg wordt na goede inlevering direct terugbetaald.
  • Als we de situatie niet vertrouwen behouden wij ons het recht de huur te weigeren.

 

 

Met deze investering hopen wij verder te voldoen aan de stijgende vraag en dit onderdeel nog verder uit te breiden in de toekomst.