!! Summer Deal !!
5% korting op alle reservaties vanaf 50 euro!
Gebruik kortingcode SUMMER-22 tijdens het afrekenen!

iPhone/Ipad of Android smartphone/tablet naar beamer

Gepost door Pieter Dejaeger 12-08-2018 0 Reactie(s) Nieuwe producten,

Smartphones en tablets zijn er de laatste jaren enorm op vooruit gegaan.
De kleine toestelletjes zijn voor veel mensen reeds een alternatief voor de laptop of pc.

 

Eén probleem, de kleine schermen zijn niet geschikt voor een presentatie en een filmpje meepikken is toch altijd leuker op groot scherm.

 

Maar de vooruitgang in de toestellen zorgt er ook voor dat de toestellen tegenwoordig allemaal een HD uitvoer hebben.
Het enige probleem zijn de aansluitingen en de verschillende technologieën.

 

Daarom hebben we sinds vandaag 3 nieuwe koppelstukken in ons aanbod die het mogelijk maken om elke Apple iPhone, iPad en Android smartphone of tablet aan te sluiten op een beamer of andere scherm.

 

Voor de iPads en iPhones hebben we een lightning naar HDMI adapter.
Op de adaper zit een extra lightning aansluiten zodat uw iPhone of iPad kan laden terwijl u het beeld doorstuurt naar een beamer of scherm.

 

Voor Android toestellen ligt het iets gecompliceerder. Verschillende fabrikanten gebruiken een andere technologie. Als gebruiker is het vaak ingewikkeld om te weten welke de juiste adapter is. Maar zoals u gewoon bent van Jave Verhuurservice willen wij het de klant zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom hebben wij volgende oplossing. Als u de adapter voor Android smartphones of tablets huurt krijgt u van ons 2 adapters mee. Eén van beide zal werken met uw toestel. Het principe is dezelfde als bij de Lightning naar HDMI adaptor, alleen hier hebt u een Micro USB naar HDMI adapter. Ook bij deze toestelletjes zit een extra aansluiting om het toestel te laden tijdens het gebruik.