!! Summer Deal !!
5% korting op alle reservaties vanaf 50 euro!
Gebruik kortingcode SUMMER-22 tijdens het afrekenen!

6000 lumen beamer in ons aanbod!

Gepost door Pieter Dejaeger 28-07-2019 0 Reactie(s) Nieuwe producten,

Onze beamerverhuur is het laatste anderhalve jaar enorm de lucht ingegaan. Begin 2018 hadden we ongeveer 5 beamers in ons aanbod die allemaal zeer frequent verhuurd werden. Intussen is dat aanbod verhoogd naar 12 beamers en vandaag verwelkomen we de 13e beamer in ons aanbod.

 

We hebben ons in het begin vooral op universeel gebruik gericht. Ons beamers zijn telkens multifunctionele toestellen die zowel geschikt waren voor bedrijfpresentaties of recreatief gebruik door particulieren. We kozen voor beamers met een lichtsterkte tussen 3000 en 4000 lumen, wat ideaal is om het verhuren goedkoop te houden voor de klant en toch voldoende sterke beamers te geven, die ook in lichtere omstandigheden nog presteerden.

 

Ons aanbod in dat segment blijkt intussen goed de lading te dekken, maar we krijgen ook steeds meer vraag naar beamers met een hogere lichtsterkte en mogelijkheden om voor grotere events te gebruiken. Daarom hebben we in april dit jaar geïnvesteerd in een projector van 5000 lumen.

 

Dat bleek een schot in de roos, want na 1 dag online kreeg deze beamer al zijn eerste reservatie. En dat is sindsdien altijd goed blijven gaan. Onze democratische prijs van € 55, wat ruim 50 tot 100 euro goedkoper is dan vele concurrenten, zal daar ook wel enige rol in spelen.

 

Er is dus duidelijk vraag naar deze meer (semi)professionele beamers en daarom investeerden we opnieuw, maar nu gaan we nog een trapje hoger en kiezen we met de Optoma W515 voor een beamer met een lichtsterkte van maar liefst 6000 lumen.

 

  

 

We willen ons aanbod vooral zo ruim mogelijk maken, daarom kozen we voor een nog uitgebreider model.

 

De optoma W515 is eerst en vooral een krachtpatser in lichtsterkte, maar heeft daarnaast ook enorm veel aansluitmogelijkheden.

 

Deze beamer heeft 2 HDMI ingangen, waarvan 1 geschikt voor MHL toestellen (smartphones/tablets), een Disployport, 2 VGA ingangen, s-video, verschillende audio ingangen en ook uitgangen. Verder ook een LAN aansluiting om de beamer te connecteren met uw netwerk. Voor deze laatste is wel de software van de beamer nodig, op aanvraag kunt u de dvd meekrijgen. Dit is maar een greep uit de mogelijke aansluitingen, meer details vindt u bij het product zelf.

 

 

Heel bijzonder aan deze projector zijn de fysieke draaiknoppen om het beeld (lens) horizontaal of vertikaal te verplaatsen. Hierdoor hoeft u de beamer niet exact te plaatsen, maar kunt u via de knoppen het beeld bijsturen.

 

Net als onze Epson beamer, is deze beamer fysiek groter dan een standaard beamer. Hou hier rekening mee bij het huren.
De kostprijs van dit type beamers is ook een veelvoud van een standaard beamer. Wij hebben dus ook geïnvesteerd in een aangepaste beveiligde transportkist om zo het risico te verminderen.

 

  

 

De huurprijs voor deze beamer hebben we opnieuw zorgvuldig overwogen en vergeleken met ons concurrenten. We zien diverse prijzen die gaan van € 200 tot € 450. Als wij de berekening maken dan is voor ons een democratische prijs van € 121 inclusief BTW een goede setting voor deze beamer. Maar zoals gewoonlijk lanceren we nog met een extra korting en zetten we de startprijs op € 100 incl. BTW, wat dan ook ruim onder de prijs van andere verhuurfirma's komt te liggen.

 

Huur deze beamer via https://www.javeverhuur.be/beamerverhuur/beamers-pro/optoma-w515