Van 10 tot 13 mei 2018 werden 11 van onze laptops ingezet op het event 'Kom op tegen kanker 1000 KM'.

 

LoVID, een jong en dynamisch eventbedrijf uit Knokke-Heist, organiseerde er dit jaar enkele interactieve en creatieve items, waarbij onze laptops dienst deden.
 

Raoul De Schuyter richtte LoVID op in 2005 na een lange carrière in de fotografie en werkt er samen met zijn creatieve partner Frederik Lamote. Hun tomeloze inzet en creativiteit maken van dit bedrijf een succes.
Zij werkten al voor tal van grote bedrijven zoals Coca Cola, Plospa, Disney Junior, ...
Telkens met een concept waarbij beeld en personalisatie centraal staan.

 

Zo ook voor 'Kom op tegen kanker'.
Bezoekers konden dankzij de software van LoVID, op de laptops een button personaliseren die ze daarna afgewerkt mee naar huis kregen.

 

Verder was het ook mogelijk om een verhaal rond kanker uit te schrijven dat dan live op een ledwall werd getoond. Dit ter ere van een persoon die aan kanker lijd.

 

Dit was de 9e editie van het event en bracht maar liefst een record opbrengst van € 4.930.000 op. Geld dat rechtstreeks gebruikt wordt voor klinisch onderzoek dat een directe meerwaarde biedt voor de behandeling van de patiënt. Zo steunen ze onder andere nieuwe bestralingsstrategieën, waarbij de frequentie en/of intensiteit van de bestraling wordt aangepast. Voor de farma industrie minder interessant omdat ze daar geen extra toestellen mee verkopen, maar zo belangrijk voor de patiënten!

 

De laptops van Jave Verhuurservice zijn multi-inzetbaar en zijn voorzien van de meest recente software. Interesse in het gebruik van onze laptops of meer informatie nodig? Neem gerust contact op!