Diaprojector ook via pakjesdienst

Gepost door Pieter Dejaeger 14-04-2019 0 Reactie(s) Nieuwe producten,Algemeen,

Sinds vorige zomer versturen wij reeds beamers per pakjesdienst naar klanten.

 

Vandaag maken we dezelfde oefening voor diaprojectoren!
We starten met 1 projector en breiden indien nodig uit.

 

Heb je dus zin om je oude dia's nog eens boven te halen, maar was de afstand naar ons depot te groot. Laat je niet meer tegenhouden, want vanaf nu sturen we het gewoon op naar u thuis.

 

Opnieuw kiezen we pakjesdienst DPD als onze partner. DPD liet ons tot nog toe niet in de steek en verzekert ook de verzending voor het geval iets misloopt bij het transport.
We hanteren dezelfde handelswijze als bij de beamers, waarbij we de diaprojector ten laatste 2 dagen voor het gebruik opsturen. Zo heeft u vaak al 1 dag vroeger uw projector in huis.

 

De lampen van een diaprojector hebben een beperktere levensduur dan beamerlampen. Daarom hebben we beslist om telkens een reservelamp mee te sturen in geval van nood.


Diaprojectoren zijn iets van een vorige generatie, waardoor het moeilijk bij te houden is wanneer een lamp mogelijk defect gaat. We willen dan ook kunnen garanderen dat u kan genieten met familie en vrienden van de oude dia's. Preventief vervangen wij de lamp regelmatig na een bepaalde gebruiksduur.

 

Mocht het, ondanks onze voorzorgen, nodig zijn de lamp te vervangen staan wij u graag telefonisch bij.

 

Omdat het extra organisatie en werk vergt zal het thuissturen van een diaprojector € 5 duurder zijn dan gewoon afhalen. We zetten de prijs op € 20 per gebruik en € 10 extra mocht u een extra gebruiksdag wensen. Maar als lanceringpromo starten we wel met € 15! De verzendkosten verschillen naar gelang uw keuze. Verzenden naar een afhaalpunt is goedkoper dan thuislevering. De verzendkosten kunt u bij het product vinden.

 

Reserveer uw diaprojector via https://www.javeverhuur.be/diaprojector-thuisbezorging