!! Summer Deal !!
5% korting op alle reservaties vanaf 50 euro!
Gebruik kortingcode SUMMER-22 tijdens het afrekenen!

Diefstal bij Jave Verhuur

Gepost door Pieter Dejaeger 11-03-2020 0 Reactie(s) Klanten,Algemeen,

Twee jaar zijn we gerust geweest. Na de diefstallen in 2017 hebben we geïnvesteerd in beveiliging van ons material, maar helaas zijn we deze week opnieuw bestolen. We zijn ook redelijk zwaar getroffen, want de dief, Anton Otvagin (A. D. Otvagin) is er vandoor met onze duurste beamer. Die beamer was overigens nog nagelnieuw en maar een handvol keer verhuurd.

 

De veiligheidsmaatregelen na de diefstallen in 2017, bleken in 2018 en 2019 ook voldoende om enkel nog legitieme huurders aan te trekken. Helaas begint 2020 voor ons niet goed.

 

Zoals het altijd gaat in België, kan de politie niets doen, buiten nota nemen van de zaak, tot de persoon 'toevallig' in aanraking komt met de politie. Dieven hebben meer rechten dan zelfstandigen. Ons enige wapen tegen deze diefstal is dan ook public shaming van de dief.

 

En dat wapen zullen we hier zeker gebruiken!

 

Camerabeelden van de dief

 

De dief reserveerde onder de naam Anton Otvagin. We zijn relatief zeker van die naam omdat zijn bankgegevens A. D. Otvagin aangeven. Het adres zullen we niet vermelden, want intussen weten we dat dit een vals adres betreft.

 

Gelukkig is de ophaling is gefilmd door onze beveiligingscamera's. Op de beelden ziet u dus de zogenaamde Anton Otvagin. Ik kom zelf als zaakvoerder later ook even in beeld (blauwe pull)

 

 

Foto's in close-up:

 

Dief Anton Otvagin - Thief Anton Otvagin   Dief Anton Otvagin - Thief Anton Otvagin   Dief Anton Otvagin - Thief Anton Otvagin

 

Lees ook ons artikel hierover op https://www.javecomputers.be/2020/03/oplichting-anton-otvagin/ 

 

Contact verbroken.

 

De man, die een Nederlands telefoonnummer opgaf bij de reservatie blijkt telefonisch niet meer te bereiken. Met onze eigen telefoon krijgen we enkel nog voice mail. Bellen we met een ander nummer, dan blijft de telefoon gewoon overgaan. We probeerden ook WatsApp, Facebook, SMS, e-mail, enz, maar alles blijft onbeantwoord.

 

Public shaming

 

Wij kiezen er bewust voor om de gegevens van deze persoon openbaar te maken. We zijn het moe dat ondanks alle maatregelen wij nemen, men toch schaamteloos toestellen steelt. Wij werken hard om onze dienst draaiende en we houden bewust onze prijzen laag. Helaas maken mensen als Otvagin Anton dat almaar moeilijker. Voorlopig beperken we dan ook nieuwe investeringen. In plaats hiervan, moeten we nu de keuze maken om dit toestel te vervangen zodat we geplande huurders de beloofde materialen kunnen leveren. Voor één huurder was het jammer genoeg te laat en dat maakt ons echt boos, want als Jave Verhuur nu één ding hoog in het vaandel draagt, dan is het wel klantenservice! 

 

We willen met deze actie vooral bereiken dat andere personen gewaarschuwd zijn. En stilletjes hopen we ook dat Otvagin hier in zijn toekomstig leven nog heel wat nadeel van zal ondervinden, misschien hopen we ook dat een toekomstige (potentiële) werkgever van Anton Otvagin even door Google haalt. Wie wil er nu iemand in dienst met losse handjes.

 

Bovendien merken we van de diefstallen in het verleden, dat het publiceren ervan, wel degelijk helpt om anderen te waarschuwen. Ook wij Googelen vooraf de twijfelgevallen. Helaas was over Anton Otvagin nog niets te vinden.

 

Boodschap aan de dader

 

Aan Anton Otvagin of A. D. Otvagin zelf willen we vooral de boodschap meegeven dat we deze diefstal echt schaamteloos vinden. Bij het afhalen hadden wij geen argwaan en kwam u betrouwbaar over, maar we hebben ons duidelijk vergist. Als u tot inkeer komt en de beamer terugbrengt, dan zullen wij deze publicatie en ook de publicaties via andere kanalen terug verwijderen, ook al hebben wij intussen reeds enorme schade geleden.

 

Komt u niet tot inkeer, dan hopen wij dat u snel in aanraking komt met de politie en dat wij via andere wegen de goederen terug kunnen verkrijgen met een schadevergoeding.

 

Aan wie de dader kent of herkent

 

Ken je de persoon op de foto's en de video, neem dan graag contact met ons op. Hoe meer gegevens wij kunnen verzamelen, hoe beter. Ook als u zelf bent opgelicht door deze persoon, dan mag u met ons contact opnemen

 

De gestolen beamer  zetten we hier nog even op foto:

 

.