!! Summer Deal !!
5% korting op alle reservaties vanaf 50 euro!
Gebruik kortingcode SUMMER-22 tijdens het afrekenen!

Beamer met zeer hoge lichtsterkte in ons aanbod

Gepost door Pieter Dejaeger 19-04-2019 0 Reactie(s) Nieuwe producten,Algemeen,

Wij zijn permanent op zoek om ons aanbod zo divers mogelijk te maken, zodat we voor iedere huurder het geschikte product kunnen aanbieden.

 

Vandaag vullen we opnieuw een gat in ons aanbod op. Dit doen we met de Espon EB-2250u, een beamer met een lichtsterkte van 5000 lumen.
Tot nu toe hadden onze beamers een lichtsterkte tussen 3000 en 3700 lumen. Dit was ruim voldoende voor de meeste locaties om ook met daglichten aan een degelijke projectie te voorzien.

 

Aangezien beamers een lichtsignaal uitsturen, heeft de omgeving altijd een effect. Ook met 3700 lumen treedt er verlies op als er teveel omgevingslicht aanwezig is. Dit kan bijvoorbeeld voor fotografie- of videopresentaties storend zijn omdat het beeld afwijkt van wat de maker in gedachten had. Met een 5000 lumen beamer kan u dit verlies nog meer compenseren. Ook wanneer u niet in de mogelijkheid bent om de ruimte voldoende te verduisteren, kan deze beamer een oplossing zijn.

 

Niet alleen in lichtsterkte is deze beamer een echte krachtpatser, hij bevat ook alle mogelijke functies en aansluitingen die gebruiksgemak een enorme boost geven.

 

Eén van de functionaliteiten die velen zal kunnen bekoren is de USB-Aansluiting die zonder tussenkomst van een pc of laptop, uw pdf documenten, foto's of video's kan afspelen vanaf een USB-stick. Bij de meeste beamers is dit niet mogelijk en is de usb aansluiting enkel functioneel om stroom te voorzien. Bij de epson EB-2250u kunt u deze aansluiting dus wel actief gebruiken.

 

Maar hier stopt het niet, deze beamer heeft 2 HDMI ingangen, waarvan 1 geschikt voor MHL toestellen (smartphones/tablets), 2 VGA ingangen, verschillende audio ingangen en ook uitgangen. En tot slot ook nog een LAN aansluiting om de beamer te connecteren met uw netwerk. Voor deze laatste is wel de software van de beamer nodig, op aanvraag kunt u de dvd meekrijgen.

 

  

 

Een greep uit de andere functies zijn:

  • Pointer via de remote, dus geen laserpointer nodig
  • Automatisch beeld aanpassen aan het scherm
  • Horizontale EN verticale keystone correctie
  • ...

 

Deze beamer is fysiek groter dan onze andere beamers. Deze beamer hebben we dan ook in een nieuw type beschermde koffer verpakt met de mogelijkheid om hem als troly te vervoeren.
Onze keuze viel op de DAP daily reeks, waarmee we ook al eerder onze microfoons in verpakt hebben.

 

  

 

Omdat deze beamer een stuk duurder is in aankoop dan onze reguliere beamers, ligt de huurprijs ook een stukje hoger.
Wij bieden deze beamer aan voor € 55 per gebruiksdag, maar lanceren met € 50!
Hiebij houden wij ons aan het principe om de goedkoopste op de markt te blijven.

 

Huur deze beamer via https://www.javeverhuur.be/epson%20EB-2250u-jb09